Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007



ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΠΟΛΙΚΑ
Φυσικά κανένας από τον δήμο Καλαμαριάς δεν κάνει τον κόπο να μαζέψει τα σκουπίδια που είναι πεταμένα σε πολλά σημεία του Κόδρα. Στην άλλη φωτογραφία: Ακόμα και η βάση της εξέδρας που χρησιμοποιεί ο δήμος Καλαμαριάς, «αποθηκεύεται» στο Κόδρα μαζί με σκουπίδια

2 σχόλια:

november είπε...

Κώστα, την υπόθεση του στρατοπέδου την παρακολουθώ πολλά χρόνια τώρα. Κάποια περίοδο (πριν από πέντε χρόνια περίπου)) οι κάτοικοι ξεσηκώνονταν καθημερινά και προέβαιναν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, κάτι που έχει σταματήσει να γίνεται. Δυστυχώς, σε αυτή τη χώρα, αν δεν φωνάξεις, δεν παίρνεις.

tzo είπε...

Δυστυχώς, η μνήμη χρυσόψαρου του έλληνα και η αδιαφορία για το κοινό καλό δεν θα αφήσουν την ελλαδίτσα να πάει μπροστά και κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να εισάγουμε οξυγόνο σε τιμές πετρελαίου.
Εγώ πλέων δεν λυπάμαι γι' άυτα που μας συμβαίνουν αλλά γιατί δεν το παίρνω απόφαση να γίνω ακτιβίστρια και να διεκδικήσω τα αυτονόητα. Γιατί με το καλό δεν γίνεται τίποτα. Φλυαρώ, αλλά για να καταλάβεις ποσο άθλια είναι τα πράγματα, πήρα πριν τρεις βδομάδες τηλέφωνο στην ΕΥΔΑΠ για μια διαρροη σε γιαπί και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα.