Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Τέλος οι ραλίστριες μανάδες!

Συγχαρητήρια. Επικράτησε η λογική και η σύνεση! Ο δήμος Καλαμαριάς τοποθέτησε την πρώτη μπάρα στην είσοδο από το κολυμβητήριο, στο Κόδρα. Καιρός ήταν! Μπράβο! Έτσι οι αργοπορημένες κυρίες που κόβουν δρόμο κάθε πρωί, φουρίοζες για να μεταφέρουν τα παιδία τους στο σχολείο, θα πηγαίνουν πλέον με ασφάλεια από τον κανονικό δρόμο.
Τόσο καιρό οι κυρίες αυτές κάθε πρωί από τις οκτώ παρά έως και τις οκτώ και τέταρτο έτρεχαν σαν τρελές, με τα παιδιά τους μέσα στα αυτοκίνητα για να προλάβουν το σχολείο. Χωρίς να νιαστούν, ούτε για τα ίδια τους τα παιδιά, έκοβαν δρόμο μέσα από το Κόδρα με υπερβολική ταχύτητα. Δεν τις ένοιαζε τίποτα, ούτε οι πεζοί που κάνουν την πρωινή βόλτα με τα σκυλάκια τους, ούτε κάποιοι δύσμοιροι που τρέχουν και αυτοί κάθε πρωί στο όμορφο –αλλά δυστυχώς βρώμικο- Κόδρα.
Ευτυχώς δεν έγινε κάποιο ατύχημα. Οι υπεύθυνοι του δήμου τοποθέτησαν τη μια μπάρα –την κυριότερη- που κόβει το δρόμο στις ραλίστριες μανάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης εντός των επόμενων ημερών θα τοποθετηθεί και άλλη μπάρα στην είσοδο του σχολείου, έτσι θα απογοητευτούν πλέον και οι εκπαιδευτές οδηγών που θέλουν να μετατρέψουν το Κόδρα σε πίστα εκπαίδευσης! Ας μείνει το Κόδρα μόνο στους πεζούς!

4 σχόλια:

diastimata είπε...

Μέχρι και μπάρες έβαλες το Χριστόδουλο να στήσει, για ν απηγαίνεις βόλτα το Ρούμπο!

panagiota είπε...

Καλησπέρα...
Η συμπολίτισσα που ενημερώνεται απο το Μπλογκ σου για τα της γειτονιάς μας.
Παναγιώτα

andreas athanasopoulos είπε...

TI EINAI AYTA RE...OLA NA GINOYN PEZODROMOI

diastimata είπε...

Άντε, τεμπέλη! Γράψε και τίποτα καινούργιο!